njoftime_vendpune

Ne jemi duke punësuar…
Ne jemi vazhdimisht në kërkim të njerëzve të mirë. Njerëz të cilët mund të
ANGAZHOHEN me klientët. Njerëz të cilët mund të na BASHKOJNË me botën dhe
SHTYJNË biznesin përpara.
Nëse Ti je një person i tillë, ne kemi gjithmonë një vend për ty dhe mezi
presim të të takojmë.
Dërgoni një CV në adresën: aplikime@fin.al